FOTO: Carina prodaje oduzeta vozila - 13 automobila, autobus i motocikl, pogledajte deo ponude

Na sajtu Uprave carina zainteresovani mogu da se prijave za e-licitacije trajno oduzetih vozila, koje carinarnice Kragujevac i Kruševac organizuju 7. i 8. juna.
U ponudi kragujevačke carinarnice, čija licitacija je zakazana za 7. jun, nalazi se sedam putničkih automobila, jedan autobus i jedan motocikl.
Razgledanje vozila je zakazano 1. jun na dve lokacije: za redni broj 1 od 9 do 10 časova u Požarevcu, ulica Đure Đakovića bb kod Saobraćajne policije, a za redne brojeve od 2-9 u skladišnom prostoru Carinarnice Kragujevac, Dragobraća bb u Kragujevcu od 12 do 13 časova.
Rok za uplatu kaucije je 3. jun.
 
 
Licitacija Carinarnice Kruševac održaće se 8. juna i na prodaju će biti šest putničkih automobila i jedan motokultivator.
 
Razgledanje vozila je 1. juna u periodu od 11 do 13 časova u Carinarnici Kruševac, ulica Jasički put bb.  
 
Rok za uplatu kaucije je 4. jun.
 
Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici "Objašnjenja".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.