Horoskop za jun 2023. donosi nam astrološkinja Helena Cupać!

by | maj 31, 2023
Horoskop za jun 2023

Horoskop za jun 2023. Rakovima priprema promene, a Vagama donosi sudbinske ljubavne susrete…

astrološka prognoza za januar 2023
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

 

Horoskop za jun 2023.

Ovan

Dragi Ovnovi, u junu ćete biti energičniji nego inače, a povoljni aspekti planeta u vatrenim i vazdušnim znacima će doprineti brzoj realizaciji isplaniranog i sledi period odlične komunikacije u okviru radnog kolektiva. Moguć je i poslovni put. Ako ste u vezi ili u braku, partner može pokazati dozu tvrdoglavosti i nedostatak takta ali ćete ipak uspeti prevazići razlike. Slobodni pripadnici vašeg znaka, uz bogat socijalni život, imaju priliku promeniti svoj emotivni status. Zdravlje je u redu.

Bik

Dragi Bikovi, tokom narednih nekoliko sedmica vi ćete biti orijentisani na finansije više nego ranije i sigurno je da vas čekaju izvesni troškovi na koje niste računali. Ipak, ovo je za mnoge od vas period u kojem ćete imati priliku da unapredite svoje poslovanje, dođete do bolje pozicije ili promene radnog okruženja.
Ukoliko ste u vezi ili u braku, uspevate da zadržite harmoniju u odnosu iako će se povremeno javljati nezadovoljstvo s obe strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka će preko članova porodice ili bliskih ljudi imati priliku za novo poznanstvo. Osetljivi zglobovi.

Horoskop za jun 2023-Blizanci

Dragi Blizanci, vreme je da se zauzmete za sebe i da razmislite na koji način možete da poboljšati svoj poslovni status. Imate podršku nadredjenih, ali i generalno osoba od uticaja, pa je sve što je potrebno da istražite svoje mogućnosti i načine na koje želite delovati. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će pokušavati da ustanove autoritet u odnosu na partnera, što može izazvati negodovanje. Slobodni Blizanci će svojim magnetizmom ali i sposobnošću da na na vispren način privuku pažnju, moći osvojiti osobu koja ih zanima. Zdravlje je redu.

Rak

Dragi Rakovi, iako ćete biti spremni da i u narednim sedmicama budete na visini zadatka kada je posao u pitanju, javiće se određene sumnje u saradnike pa se pripazite tračeva ali ćete isto tako, povremeno posumnjati i u sebe. Očekuje vas mesec i u kojem ćete biti u prilici da napravite i određene promene, u smislu kvalitetnijeg poslovanja ili boljeg posla. Ako ste u vezi ili u braku, partner je zabrinut zbog ličnih finansija, što će se odraziti i na vas. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o osobi iz prošlosti. Vodite računa o ishrani.

Horoskop za jun 2023- Lav

Dragi Lavovi, planeta akcije je u vašem znaku što govori da ćete u narednom periodu biti energični i spremni da uvedete promene. Ovo se prvenstvemo odnosi na poslovni segment i sada je pravi trenutak da postavite kratkoročne ciljeve. Neki pripadnici vašeg znaka će uočiti priliku za promenu posla i samim tim napredovanje. Ističete se kao lider. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je mesec u kojem vladaju strasti ali se javlja i povremeni sukob usled različitih potreba. Ako ste slobodni, razmišljaćete na koji način se približiti osobi koja vam već neko vreme privlači pažnju. Zdravlje je stabilno.

Devica

Drage Device, u narednim danima vi ćete se posvetiti međuljudskim odnosima u okviru radnog kolektiva i napraviti jednu malu sistematizaciju odnosa. Ukazaće vam se prilika da unapredite svoj položaj i na samom početku to ću vama izazvati dozu straha. Ipak, imate podršku nadredjenih i u novim vodama se možete dobro snaći. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su skladnom odnosu sa voljenom osobom ali će drugoj strani biti potrebna vaša racionalnost zbog određenih porodičnih izazova. Slobodne Device će se posvetiti poslovnim obavezama, ali to neće sprečiti jednu mlađu osobu da otvoreno pokaže svoje interesovanje. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Drage Vage, pred vama je mesec u kojem ćete se potruditi da ni jedna obaveza ne čeka po strani već ćete ih sve redom rešavati u hodu, ali na jedan veoma konstruktivan način. Povoljni aspekti planeta u vazdušnim znacima će omogućiti dobru komunikaciju i brzu realizaciju isplaniranog. Zauzeti pripadnici vašeg znači znaka su u skladnom odnosu sa voljenom osobom, moguć je čak neki kraći put. Ukoliko ste slobodni, ovo je mesec kojem imate želju da se više družite, a za neke Vage, moguć je i sudbinski susret. Vitalni ste.

Škorpija

Drage Škorpije, tranzitni Mars prolazi kroz vaše prirodnog polje karijere i vi ćete sada dati sve od sebe da unapredite svoje poslovanje, međutim vaš pristup će biti nešto energičniji u odnosu na kolektiv, pa ćete biti izloženi kritici. To vas ipak neće ometati u planovima. Za neke Škorpione, ovaj mesec donosi promenu pozicije. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom trpi zbog nedovoljno razumevanja, ali i obostranog fokusa na karijeru. Slobodni pripadnici vašeg znaka privlače pažnju osobe koja je ambiciozna, visoko pozicionirana ali pomalo teatralna. To će vam biti dovoljno izazovno da privuče vašu pažnju. Zdravlje je u redu.

Horoskop za jun 2023- Strelac

Dragi Strelčevi, u junu budite oprezni kada su odnosi sa drugima u pitanju jer ćete imati potrebu da nametnete neke svoje stavove, koji neće biti pogrešni, ali će možda biti na pogrešan način prezentovani. Takođe, ovaj mesec koji donosi zanimljive poslovne ponude, a moguć je i kraći put poslovnog karaktera. Ukoliko ste u vezi ili u braku, voljena osoba nema sluha za vaše potrebe i pokušava privući vašu pažnju. Ovo je odličan momenat da o tome, ali i o drugim nesuglasicama porazgovarate. Slobodni pripadnici vašeg znaka su društveno aktivni, ističu se svojim šarmom, i zato imaju odlične šanse da promeni svoj emotivni status. Čuvajte se povreda.

Jarac

Dragi Jarčevi, period pred vama će biti veoma veoma dinamičan kada je posao u pitanju. To ćete se radovati, zbog toga što će određeni planovi već u junu biti realizovani, a ima ćete ideju i kako da unapredite način na koji radite. Povedite računa o odnosu sa kolegama, zbog toga što će vaši određeni stavovi izazvati burne reakcije. Ukoliko ste u vezi ili u braku, partner je prilično nervozan, pa je tokom juna najbolje da ne započinjete razgovore koji se tiču nekih razlika među vama. Ukoliko ste slobodni, razmišljate da li da se opustite u jednu strastvenu vezu, koja na prvi pogled, nema neku perspektivu. Osetljiv urinarni trakt.

Vodolija

Drage Vodolije, pred vama su sedmice u kojima ćete maksimalno iskoristiti svoju kreativnost i implementirati je na polje posla. Ovo je period kada uspevate na pravi način iskomunicirati sa okolinom, a vaš pristup u poslu je pun entuzijazma koji će doneti kvalitetne rezultate. Finansije su stabilne. Zauzeti pripadnicima tog znaka su u odličnom odnosu sa voljenom osobom, komunikacija je na zavidnom nivou a partner od vas traži mišljenje i savet u vezi sa njegovim poslom. Slobodni pripadnici vašeg znaka su magnetični, vrlo komunikativni i skloni flertu. Zbog možete upasti u nevolje, jer će bar dve osobe ozbiljno shvatiti vašu pažnju. Zdravlje je stabilno.

Ribe

Drage Ribe, naoružali ste se dobrom voljom i energijom, u cilju da svaku prepreku na koju naidjete, prevaziđete, međutim, sada će vam nedostajati takta i strpljenja, što može prouzrokovati i neke propuste. Uspevate da se istaknete svojim rezultatima, ali nećete izbeći povremene provokacije vaših saradnika, na koje ćete sada uzvratiti. Ako ste u vezi ili u braku, sada je moment da date punu podršku voljenoj osobi, koja se suočava sa određenim strahovima, koji je blokiraju. Imajte razumevanja i ne započinjite razgovore koji imaju za cilj kritiku. Slobodni pripadnici vašeg znaka će preko posla, odnosno preko nekog od saradnika, imati priliku da promene emotivni status. U život vam dolazi osoba koja je ambiciozna ali pomalo i teatralna. Osetljiv želudac.

Sylisia/iStock/Getty Images Plus via Getty Images