Kralj Čarls je na emotivan način odao počast Tini Tarner: Ovo je mnoge rasplakalo (VIDEO)

30.05.2023

07:45

0

Njegovim sinovima je pesma pokojne pevačice veoma značajna

Kralj Čarls je na emotivan način odao počast Tini Tarner: Ovo je mnoge rasplakalo (VIDEO)
Kralj Čarls i Tina Tarner - Copyright Profimedia

Rok diva Tina Tarner preminula je sredinom prošle nedelje, a fanovi širom sveta i dalje je oplakuju. Njoj je sada odao počast i britanski kralj Čarls.

Naime, u Bakingemskoj palati je bend Velške garde odsvirao Tinin najveći hit "The best". Sve se izdešavalo tokom ceremonije smene oficira, a mnogi su veoma emotivno doživeli ovaj momenat.

"Ovo me je rasplakalo", "Prelepo je što su joj tako odali počast", "Prelepo", "Brilijantno", "Kakva spektakularna izvedba" - bili su samo neki od komentara ispod videa.

Kralj Čarls je, inače, imao prilike da upozna Tinu Tarner kada je ona nastupala na njegovom "Prince’s Trust All-Star Rock" koncertu na Vembli stadionu 1986. godine. U to vreme je on još uvek bio oženjen princezom Dajanom, a Tina je imala hit “What’s Love Got To Do With It?”.

Profimedia
Tina Tarner i princeza Dajana

Ova pesma, kojom je kralj Čarls odao počast Tarnerovoj, veoma je važna u životima njegovih sinova Vilijama i Harija. Oni su, naime, tu pesmu stalno slušali na putu do škole kada ih je majka vozila.

Ono što je sada poznato jeste da će Tina Tarner biti kremirana, a služba će biti održana u intimnom krugu porodice. Pevačica, sudeći prema rečima njenog prijatelja, nije želela veliku i javnu sahranu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike