Evo kako “tata Lešinar”, otporaš i NATO aktivista peva pesmice kada glumi svoju životnu ulogu

28.05.2023

16:45

0

Lazar Pavlović se u javnosti godinama predstavljao kao LGBT aktivista o čemu svedoče i njegove objave na društvenim mrežama

Evo kako “tata Lešinar”, otporaš i NATO aktivista peva pesmice kada glumi svoju životnu ulogu
Lazar Pavlović u sevdahu - Copyright Foto: Printskrin/Instagram

LGBT aktivista Lazar Pavlović se pojavio juče na političkom protestu sa majcom na kojoj je pisalo “lešinar tata”, ali i njegova supruga i dete su na svojim imali naptise “lešinar mama” i “lešinarčić”.

Fotografija na kkojoj se vide njih troje od tada se konstantno potencira na prozapadnim, tajkunskim medijima. Ipak, oni nijednom rečju nisu pomenuli da je Pavlović dugogodišnji LGBT aktivista o čemu svedoče i njegove objave na društvenim mrežama gde može da se vidi u društvu i na letovanjima sa drugim homoseksualcima.

Pred vama je snimak kako Pavlović peva pesmicu kada glumi svoju životnu ulogu.

- Sada već tradicionalno, ovog puta muzička želja moje drage Aleksandre Janković: Crne kose raspletene bujne - piše ispod video snimka.

Pored tih fotografija Pavlović ističe i svoje divljenje organizaciji “Otpor”, koja je pred obojenu revoluciju 2000. godine obilno finansirana sa Zapada. Tada su milioni dolara uloženi u ovaj pokret kako bi se Srbija oslabila, a na vlast doveli zapadnjački poslušnici, što se na kraju nažalost i desilo.

Pavlović je inače veoma blizak Naimu Leu Beširiju, vođi nevladine organizacije “Institut za evropske poslove”. Beširi je u srpskoj javnosti poznat kao jedan od glavnih promotera nezavisnosti tzv. države Kosovo i saradnje sa NATO paktom i SAD.

Ko je u stvari Lazar Pavlović?

Iz nedelje u nedelju Pavlović je u drugoj ulozi. Dok je na jednom protestu pripadnik LGBT zajednice, drugom otporaš, trećem prijatelj NATO lobista koji traže nezavisnost tzv. države Kosovo, na četvrtom se pojavljuje kao porodičan čovek i otac koji koristi svoje dete za širenje političke propagande. 

Da li on uopšte zna ko je i šta je, ili mu se ponekad pomešaju slogani koje uzvikuje na protestima!? 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike