Partizan kreće po finale AdmiralBet ABA lige! Valjak oprezan pred Cedevitu Olimpiju: Nemamo najbolje iskustvo sa njima!

27.05.2023

16:24

0

Autor: A. Š.

Crno-beli u nedelju u beogradskoj Areni počinju polufinalnu seriju plej-ofa regionalnog takmičenja

Partizan kreće po finale AdmiralBet ABA lige! Valjak oprezan pred Cedevitu Olimpiju: Nemamo najbolje iskustvo sa njima!
Željko Obradović i Alen Smailagić - Copyright MN Press

Pomučio se Partizan da bi nastavio borbu za regionalni tron, a tek im predstoje najveći izazovi. Posle majstorice sa Studentskim centrom, crno-beli u nedelju (19.30, TV Arena sport) u beogradskoj Areni počinju polufinalnu seriju plej-ofa AdmiralBet ABA lige protiv Cedevite Olimpije.

Slovenački tim poslednjih sezona tradicionalno je izuzetno tvrd orah za Valjak, čija je „posada“ zbog toga i te kako oprezna u najavi meča.

- Cedevita Olimpija je tim sa kojim smo u poslednje dve sezone igrali veoma izjednačene utakmice. Praktično, uvek su se te utakmice odlučivale u poslednjim posedima. To je dovoljno iskustvo da znamo šta nas očekuje – kazao je trener Partizana Željko Obradović i dodao:

- Izuzetno dobra ekipa, ali naravno naše ambicije su da u prvoj utakmici ostvarimo povoljan rezultat i da u Ljubljanu odemo sa zabeleženom pobedom i vođstvom u seriji. Cilj ostaje isti, a to je da se plasiramo u finale - istakao je najtrofejniji trener Evrope. 

Alen Smailagić je pred prvi polufinalni duel izjavio:

- Oni su nezgodna ekipa, imaju dobre igrače. Pokazali su se u ligaškom delu sezone. Oni su tim sa kojim mi nemamo baš najbolje iskustvo ali prošli put smo pobedili pa se nadamo istom završetku - poručio je Smailagić. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike