Kraj, SMS ide iz Lacija! Lotito odredio cifru za prodaju Srbina! Sergej je po ovoj ceni „najbolja kupovina“ prelaznog roka!

26.05.2023

21:22

0

Autor: A. Š.

Italijanski mediji navode da pregovori dve strane o produžetku saradnje nikad nisu konkretno započeti

Kraj, SMS ide iz Lacija! Lotito odredio cifru za prodaju Srbina! Sergej je po ovoj ceni „najbolja kupovina“ prelaznog roka!
Sergej Milinković-Savić - Copyright Profimedia

Došlo je vreme za rastanak Sergeja Milinkovića-Savića i Lacija. Godinama unazad, srpski reprezentativac se nalazi na izlaznim vratima „Olimpika“, čiji će prag, sada je izvesno, preći ovog leta.

Kockao se prvi čovek rimskog kluba Klaudio Lotito sa Sergejom i izgubio. Pre nekoliko godina bez mnogo razmišljanja odbijao je ponude koje su se kretale oko 100 miliona evra, uveren da će Srbin postati njegova „zlatna koka“, a sada će ga pustiti za neuporedivo manju cifru.

„Skaj Italija“ piše da će Sergej u predstojećem prelaznom roku napustiti Lacio za sumu između 30 i 35 miliona evra. Isti medij podseća da nekadašnjem fudbaleru Vojvodine ugovor sa Rimljanima ističe na leto 2024. godine, a kako pregovori dve strane o produžetku saradnje nikada nisu konkretno započeti, dolazeće leto je poslednja prilika za Lotita da izvuče kakvo takvo obeštećenje.

Gde će Sergej, ostaje da sačekamo. Ono što je izvesno, ponuda na stolu njegovog menadžera Mateje Kežmana sigurno neće manjkati. Povezivao se SMS u prethodnih prelaznim rokovima sa mnogim evropskim velikanima.

Juventus je dugo bio favorit za njegov potpis, ali posle svega što je snašlo „staru damu“ ove godine napad na Sergeja postao je nemoguća misija. Arsenal se takođe intenzivno dovodio u vezu sa sjajnim srpskim vezistom, jedno vreme aktuelan je bio Mančester junajted, da bi se prošle zime u nekim pričama pominjao čak i Real Madrid.

Čiju će opremu Milinković-Savić zadužiti saznaćemo za nekoliko nedelja, ali po ovim uslovima nema dileme da će srpski reprezentativac biti „najbolja kupovima“ letnjeg prelaznog roka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike