Najnovije vesti
Zabava
Majka Ane Ivanović izgleda neverovatno dobro: Prava je dama i oblači se moderno

MAJKA ANE IVANOVIĆ IZGLEDA NEVEROVATNO DOBRO Prava je DAMA i oblači se moderno, od nje je bivša teniserka nasledila lepotu

Ana Ivanović, koja se nedavno po treći put ostvarila kao majka, ne propušta priliku da svetu pokaže ženu koja je njoj podarila život, lepotu i pitomu narav.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ana Ivanović Foto: Zoran Ilić / Ringier
Ana Ivanović

Kao i svake godine, bivša teniserka Ana Ivanović čestitala je Dan majki, a svojoj posebnoj, tom prilikom posvetila je objavu na društvenim mrežama.

Blic preporučuje
Ana Ivanović sa majkom
Foto: anaivanovic/Instagram / Instagram
Ana Ivanović sa majkom

Za Draganu Ivanović je poznato da je žena koja drži do sebe, te kako godine prolaze, nije ni čudo što sve više pleni pojavom i izgleda nevrovatno dobro za svoje godine.

Ponosna baka koristi svaku priliku da se nađe ćerki i pomogne joj u odgajanju sinova, a Ana to i te kako ceni.

Ana je oduvek pričala kako joj je majka bila najveća podrška u svakom trenutku, i da su njih dve izuzetno vezane. Iako Dragana ne voli da se eksponira, često je možemo videti na ćerkinom profilu, kada joj teniserka piše hvalospeve i pokazuje koliko joj taj odnos znači.

Podsetimo, Ana je stala na ludi kamen 2016. godine kada je sa proslavljenim nemačkim fudbalerom Sebastijanom Švajnštajgerom zaplovila u bračne vode venčanjem u Veneciji.

Video: Ana Ivanovic i Bastian tenis