Kim Kardašijan objavila spisak šta sve muškarac mora da ima da bi ona „pala" na njega i - čeka! (VIDEO)

26.05.2023

07:45

0

Budući izabranik poznate starlete moraće mnogo vatrenih obruča da preskoči do njenog srca

Kim Kardašijan objavila spisak šta sve muškarac mora da ima da bi ona „pala" na njega i - čeka! (VIDEO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan mnoge je iznenadila pošto je tokom premijere najnovije sezone „Kardašijanovih" pokazala da u telefonu ima spisak svega što njen muškarac iz snova mora da ima. Isti je na sav glas pročitala u razgovoru s drugaricama i, s vremena na vreme, saradnicama Olivijom Pirson, Natali Halkro i Trejsi Romulus.

Javnosti je tako otkrila i jednu od svojih najvećih tajni - da joj je osmeh muškarca izuzetno važan i da što je lepši, to ona „brže gubi razum" i izvesna osoba postaje joj značajno privlačnija.

Kim Kardašijan, Profimedia
 

- Pod jedan, štiti me. Dva, bori se za mene. Pod tri, dobra higijena, mada... To se podrazumeva, to ću sad da izbrišem - počela je Kim da čita, dok su je prijateljice pomno slušale.

- Miran, nema problema s roditeljima, strpljiv, podržava me, iskreno se raduje sa mnom i zbog mene, uspešan. I ima dobre zube - kazala je, pa se i sama nasmejala.

- (Dobri) Zubi me baš onako uzbuđuju. Što su više pravi (ravni), to sam ja uzbuđenija. Šalim se... U stvari, ne šalim se - dodala je u pozitivnom tonu.

Tu se, međutim, nije i zaustavila.

Idealan muškarac Kim Kardašijan bi trebalo lepo da se slaže s njenim prijateljima i članovima porodice, a takođe, traži i nekoga na koga na koga bi njena deca mogla da se ugledaju, posebno dečaci.

Podsetimo, čuvena starleta ima četvoro dece s bivšim suprugom Kanjeom Vestom - ćerke Čikago i Nort, te sinove Psalma i Sejnta. S namerom da se našali na svoj račun, na kraju ovog dela šoua kazala je kako bi „volela da bude s nekim ko neće sa sobom nositi neke velike probleme, jer joj je i njenih dosta".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike