Vesti

0

Stanislava Pak o radu na crno u predsedništvu i Vučićevom odnosu prema njoj

Izvor: N1

Stanislava Pak o radu na crno u predsedništvu i Vučićevom odnosu prema njoj

Izvor: N1

Članica Glavnog odbora SNS i nekadašnja savetnica Tomislava Nikolića Stanislava Pak rekla je za N1 da je pet godina bila u kabinetu predsednika bez regulisanog radnog satusa, bez zdravstvenog osiguranja za nju i njenu decu.

„Nisam bila prijavljena… Svaki dan sam ulazila na vrata predsedništva, imala sam svoj telefon, imala sam svoj mejl… Moje dete je imalo operaciju, ja nisam bila osigurana“, kazala je Pak u N1 Studio Live i dodala da već pet godina nije ni na kakvoj funkciji.

Na pitanje kako se predsednik Aleksandar Vučić odnosio prema njoj, rekla je da ne može da kaže da je verbalno Vučić bio prema njoj agresivan, „nije, za razliku od toga kakav je prema drugima“.

Dodala je da je njen odnos sa Nikolićem bio potpuno suprotan.

„Nismo se slagali oko mnogih stvari, uvek sam govorila istinu… ali Vučić to ne voli da čuje“, rekla je ona i revoltirano dodala da je „lako da se ti naljutiš na mene i da me baciš u neki budžak i da me ostaviš bez posla“.

Istakla je da joj je lakše da joj je Vučić nešto loše rekao, nego što je tretirao ćutnjom.

„To je neka vrsta agresije, koja me je veoma pogodila“, navela.

Na pitanje zašto se Vučić tako ponašao prema njoj, misli da je to zato što je ona 2014. i 2015, kada se mnogo pojavljivala u medijima, imala veoma dobre rejtinge.

„Mislim da se to njemu nije dopalo, a imala sam i neke izjave koje se njemu očigledno nisu dopale“, kazala je.

Patološka mržnja Vučića prema opoziciji

Upitana šta Vučić priča o opoziciji na internim sastancima, rekla je da govori sve najgore.

„To je patološka mržnja prema opoziciji“, ocenila je, dodajući da se radi o mržnji prema određenim ljudima, ne celoj opoziciji.

„Opozicija je super, kontroliše vas da ne napravite grešku“, kazala je Stanislava Pak.

Dodala je i da misli da je SNS u padu, „kad je ovoliko ljudi izašlo na ulice“, aludirajući na protest Srbija protiv nasilja koji je već tri puta održan, a započeo je posle dva masovna ubistva u školi Vladislav Ribnikar i kod Mladenovca u kojima je ubijeno 18 ljudi.

„Što bi neko bio večno na nekoj poziciji, pa nije se tu rodio, nije kralj, pa i da je savršen, a nije“, kazala je Stanislava Pak o Vučiću.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR