Štrajk upozorenja u školi jer je direktorka smenjena zbog gostovanja Kristijana Golubovića

Nastavno osoblje Osnovne škole "Đura Jakšić" na Kanarevom brdu započelo je danas jednodnevni štrajk upozorenja zbog toga što je ministar prosvete smenio direktorku Tijanu Jelić.
Štrajk upozorenja u školi jer je direktorka smenjena zbog gostovanja Kristijana Golubovića
Foto: 021.rs
Kako je rečeno agenciji Beta u toj školi, učenici "su zbrinuti" u školi, odnosno nisu vraćani kućama, ali se nastava ne odvija.
O tom štrajku je na vreme informisano Ministarstvo prosvete a poštovan je i zakonski minimum rada, naveli su.
U toj školi su naveli da će, ako se ministarstvo ogluši o njihove zahteve, uskoro organizovati i generalni štrajk.
 
Ministar Branko Ružić ranije je smenio direktoru Jelić jer je omogućila da se u objektu te obrazovne ustanove snimi spot grupe Crni Cerak, u kojem je gostovao više puta osuđivani kriminalac Kristijan Golubović.
  • Zamena teza

    26.05.2023 14:01
    @@@@zamena teza
    Ne, nije mi ok, to nigde nisam napisao i prestani mi stavljati tvoje reči u usta. Ono čega sam svestan je da su dozvolu dali nekoj grupi za snimanje spota a ne Goluboviću a da su ga te dileje potom dovele i za sve se saznalo tek nakon što je već sve bilo gotovo, nisu oni najavili da će ga dovoditi pa ovi odobrili. Namećeš uporno da je direktorka "dovela kriminalca u školu" što nije istina i ne, nije mi ok da neko treba zbog toga da gubi posao. Niste se okomili na te koji su ga doveli, jer njih nemate za šta da uhvatite pa vam je direktorka laka meta za napad i obračun iako nije prekršila nijedan zakon. Ali slažem se recimo da ako iznajmiš stan nekome i taj neko potom dovede u njega nekog kriminalca, da ti izgubiš posao a i što da ne, zaglaviš robiju zbog toga kao i da dobiješ otkaz za bilo kakvu grešku koju ćeš napraviti. To je u redu i nadam se da ćeš na svojoj koži to i doživeti.
  • Zamena teza

    26.05.2023 13:58
    @Vlada

    Naravno da je dežurnom poremećenom umišljenom pravniku bez osnovne škole sasvim normalno da se gubi posao za svaku grešku čak i onu nenamernu i bez posledica po ikoga. Takvo stanje se ionako ne leči obrazovanjem nego zatvorom sa uključenom svakodnevnom terapijom.
  • aleksandar

    25.05.2023 19:27
    SVe koji su štrajku treba otpustiti. Nema čak ni potrebe diskutovati o tome. Suviše je jasno svima koji imaju 2 grama mozga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija