0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ChelseaFC

JUNAJTED ŽELI BRITANCA: „Crveni đavoli“ nude Čelsiju 55 miliona funti!

Objavljeno: 24.05.23 u 17:20

Čelnici Junajteda su ozbiljno zagrizli za talentovanog vezistu

Kako prenose mediji sa ostrva, čelnici Mančester junajteda se ozbiljno raspituju za 24-godišnjeg fudbalera Čelsija, Mejsona Maunta. „Crveni đavoli“ su navodno spremni da plate 55 miliona funti za usluge Engleza.

Oni su se tako stali u red, pošto se Maunt ranije povezivao sa Liverpulom i Arsenalom. Reprezentativac Engleske je ponikao u Čelsiju a u dresu „Plavaca“ je odigrao 195 utakmica i postigao 33 gola, od čega 3 ove sezone u Premijer ligi.

 

 

Trener kluba iz Londona, Frenk Lampard, rekao je na konferenciji za štampu nakon utakmice sa Sitijem, da nije siguran da li će Maunt ostati u Čelsiju i da to zavisi od njegovog dogovora sa čelnicima kluba.

Ono što je zanimljivo, jeste činjenica da je Mejson svoj debi upisao upravo protiv Junajteda, 11. avgusta 2019. Za reprezentaciju je odigrao 36 utakmica i 5 puta se upisao u listu strelaca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter