Više ulica u Subotici u četvrtak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 25. maja, neće biti struje u više ulica u gradu i okolnim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 8 do 14 časova u Bore Stankovića do Vatroslava Lisinskog, Plitvičkoj broj 1, Arsenija Čarnojevića broj 22 i u Tamiškoj u okolini, a od 9 do 11 časova u Gajevoj, Gogoljevoj, Grge Peštalića, Hanibala Lučića, Mostarskoj, Golubovoj, Georgija Dimitrova, Janka Veselinovića, Svete Katarine, Ivane Brlić, Stipana Vilova, Gostivarskoj, Marije Bursać, Mažuranićevoj, Vrazovoj, Fruškogorskoj, Gregora Kreka, Triglavskoj, Marka Marulića i Cetinjskoj.

Od 13 do 14 časova struje neće biti u Harambašićevoj od broja 1 do 16, Maksima Gorkog broj 40, na Trgu Svete Terezije BB i Trgu žrtava fašizma broj 5.

Na Paliću će bez struje od 11 do 12 časova biti Kanjiški put od Vinarije “Zvonko Bogdan” do nadvožnjaka za Šupljak sa salašima u okolini.

U naselju Šupljak sa okolnim salašima neće biti struje od 11 do 12 časova, a u naseljima Stari Žednik, Novi Žednik, Mikićevo, Verušić, Đurđin, Pavlovac i Mala Pešta sa okolnim salašima od 10 do 14 časova.

Na Bikovu struje neće biti od 11.05 do 13 časova na delu Bikovačkog putu između brojeva 190 i 272, i u delu ulice Bikovo na izlasku iz naselja prema Oromu.

U Bačkim Vinogradima će bez struje od 9.05 do 10 časova biti Nosa – Poljski put.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari