KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

„Studenti“ na popravnom protiv Lozničana

Drugom utakmicom finalne serije plej-ofa Prve futsal lige Srbije, koja je zakazana za sredu od 20 časova na parketu lozničke hale „Lagator“, kragujevački Ekonomac i ekipa Loznice Grad 2018 nastavljaju borbu za titulu prvaka države. Aktuelni šampion je slavio u prvoj utakmici sa 5:2, tako da će sutrašnji duel u „Lagatoru“ biti možda i presudan za dalji tok serije koja se igra na tri pobede.

Foto: M. Lazarević/KMF Ekonomac

Iskusni sastav Loznice, predvođen maestralnim čuvarom mreže Jakovom Vulićem, znalački je kaznio sve promašene šanse Kragujevčana u prethodnoj utakmici i napravio prvi korak ka odbrani šampionskog trona. Iz tabora „studenata“ poručuju da su izvukli pouke iz prve utakmice i da će se potruditi da ovoga puta poprave realizaciju ne bi li došli do vredne pobede i velikog „brejka“ pre nego što se serija preseli u Kragujevac.

– Teško je opisati tu prvu utakmicu. Mi smo u većem delu prvog poluvremena imali više loptu u svom posedu i stvarali smo prilike, koje nismo uspevali da materijalizujemo. Sigurno da nam ovaj poraz nije lako pao, ali daleko od toga da smo ispali iz šampionske trke. Nadam se da ćemo u drugoj utakmici ispraviti određene greške u defanzivi i da ćemo uz jednu agresivnu igru doći do pobede koja bi nam mnogo značila pred selidbu serije u Kragujevac – naglašava Marko Stojanović, jedna od uzdanica Kragujevčana u predstojećem okršaju sa braniocem titule.

Trener Ekonomca Vidan Bojović će za razliku od prvog meča ovoga puta moći da računa na Dušana Rakića i Nikolu Tanaskovića, koji su uspešno prebrodili zdravstvene probleme, dok će zbog povrede i ovoga puta izostati Aleksa Milivojević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!