Jet set

Jelena Vučković završila na operaciji

Jelena Vučković završila na operaciji
Foto: Instagram | Jelena Vučković završila na operaciji

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Jelena Vučković objavila je prije nekoliko dana fotografiju na društvenoj mreži Instagram koja je zabrinula njene pratioce.

Naime, Jelena je sa publikom podijelila informaciju da se podvrgla operaciji nosa, a nakon toga je ljude obavijestila da se dobro oseća nakon intervencije.

Jelena je podijelila sliku iz kreveta, a na slici se vidi da je nos u zavojima. Kako su se mnogi zabrinuli za njeno zdravlje, Jelena je odmah u sljedećoj objavi rekla svima da je dobro.

Inače, mlada pjevačica je kćerka pjevačice Goce Božinovske i tekstopisca Radeta Vučkovića, a prvi put se predstavila publici prije više od deset godina u emisiji „Zvezde Granda“.

Podsjetimo, mediji su nedavno pisali o Jeleninoj tajnoj udaji, a ona se nakon svega oglasila i poslala poruku svima koji su je nakog ovih vijesti zvali.

"Jako me nerviraju ljudi koji smaraju, zovu, koji nemaju obzira, stida ni srama. Takve mrzim najviše. Smarači dosadni", napisala je iznervirana pjevačica na Instagramu.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije