Veliki uspeh učenika i profesora Vranjske gimnazije u naučnim disciplinama na Državnom takmičenju talentovanih učenika srednjih škola

Lokalne vesti - Ponedeljak 22.05.2023 - 13:42

65. Državno takmičenje talentovanih učenika srednjih škola po nastavnim predmetima ove godine održano je u Vranju, u organizaciji Kulturno-obrazovnog centra Vranje, u subotu, 20. maja 2023. godine u prostorijama Medicinske škole ,,Dr Izabel Emsli Haton".

Foto: OK Radio Foto: OK Radio
Učenici Gimnazije" Bora Stanković" u Vranju, postigli su izuzetne rezultate iz svih predmeta :
 
Vuk Obradović, učenik trećeg razreda na Državnom takmičenju iz Biologije osvojio je prvo mesto, njegov mentor je prof. Gordana Nikolić.
 
Na takmičenju iz Matematike: Nikola Radulović, prvo mesto, Luka Marković, drugo mesto, Bogdan Stefanović, treće mesto, Anastija Jović, treće mesto.
 
Njihovi mentori su: Divna Pešić i Tatjana Stanojković, prof. matematike.
 
Na takmičenju iz Engleskog jezika, Anđela Ristić osvojila je prvo mesto.
 
Na takmičenju iz Informatike i računarstva: Strahinja Zlatanović, drugo mesto, mentor : Jasmina Mladenović, prof. informatike.
 
Na takmičenju  iz Psihologije, Bogdan Dimić osvojio je treće mesto, njegov mentor je prof. Svetlana Veličković Momčilović.
 
Na takmičenju iz Geografije učenica Emilija Arsić osvojila je treće mesto, njen mentor je prof. Vesna Bogdanović.
 
Veliki uspeh  učenika i profesora Vranjske gimnazije  skoro u svim naučnim disciplinama na Državnom takmičenju talentovanih učenika srednjih škola. 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: