0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic and Danilo Andjusic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ I ANĐUŠIĆ OTKRILI ŠTA JE NAJBITNIJE ZA MAJSTORICU: Ciljevi ostaju isti, očekuje se bolja energija!

Objavljeno: 21.05.23 u 15:25

Još jedna biti ili ne biti utakmica za crno-bele.

Košarkaši Partizana Mozzartbet sastaće se sa ekipom SC Derbija u trećoj utakmici četvrtfinala AdmiralBet ABA lige, koja će odlučiti putnika u polufinale regionalnog takmičenja. Podgoričani su iznenadili Partizan u prvom duelu, dok su crno-beli uzvratili brejkom, a pred odlučujući meč, medijima se obratio Željko Obradović.

On je istakao da se ciljevi nisu promenili i da Partizan dočekuje Studentski centar sa respektom.

– Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prođe u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bi bili u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra. Naravno, dočekujemo ih sa velikim respektom ali i sa verom u sopstvene mogućnosti, da ćemo odigrati bolje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić naveo je da tim mora da pokaže bolju energiju nego na prva dva susreta.

– Izborili smo majstoricu, vratili seriju kod nas kući. Suvišno je govoriti o tome šta nam ta utakmica znači. Znači nam sve. Na nama je da se motivišemo, pokažemo mnogo bolju energiju u odnosu na prve dve utakmice i da igramo dosta pametnije kako bi izborili tu pobedu, to jest izborili plasman u polufinale – zaključio je Anđušić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter