Fudbal

Huligani Alkmara napali porodice igrača Vest Hema (VIDEO)

Huligani Alkmara napali porodice igrača Vest Hema (VIDEO)
Foto: Pixnio | Huligani Alkmara napali porodice igrača Vest Hema (VIDEO)

Huligani nizozemskog AZ Alkmara napravili su veliki skandal nakon utakmice protiv Vest Hema jer su napali "obične navijače", tačnije porodice igrača ovog engleskog tima poslije duela.

"Čekićari" su odbranili prednost od 2:1 iz prvog meča i s novom pobjedom od 1:0 osigurali plasman u finale UEFA Lige konferencija, ali dok su njegovi igrači slavili istorijski uspjeh na terenu, na tribinama se dešavala degutantna situacija.

Huligani koji prate AZ preskočili su ogradu svoje tribine i u pokušaju da dođu do drugog dijela, gdje su smješteni gostujući navijači, otišli su prema loži u napali porodice gostujućih igrača.

Da stvar bude gora, policija i redari su prvobitno reagovali jako tromo i sporo, pa su i igrači Vest Hema sami morali da se umiješaju i da brane svoje porodice.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama mogu se vidjeti igrači engleskog tima Majkl Antonio i Flin Dauns kako preskaču reklamne panoe i da se guraju sa čuvarima, kako bi se probili do lože i branili svoje porodice od huligana, prenosi "Klix".

Srećom, na kraju niko nije ozbiljnije povrijeđen, a nema sumnje da će UEFA nakon svega žestoko kazniti Alkmar zbog ovog sramotnog poteza njihovih huligana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije