Subotica: Biciklisti Spartaka ekipno najbolji na Kupu Srbije

biciklizam-spartak
SUBOTICA – Takmičari Biciklističkog kluba Spartak sa velikim uspehom su nastupili na 4. Kupu Srbije pod nazivom „Nagrada Čačka“ koja je vožena u nedelju 14. maja. Posebno su se istakli kadeti koji su ekipno bili prvi.

Trka je vožena na teškoj i tehnički zahtevnoj stazi u mestu Ježevica pored Čačka. Subotičani su najveći uspeh ostvarili u kadetskoj konkurenciji gde su ekipno osvojili prvo mesto na stazi dužine 45,6 kilometara.  Istakli su se Vuk Trišić koji je zauzeo drugo mesto, Perčić Ivan je bio treći dok je Vujković Lamić Nikola trku završio na 5 mestu.

Pored njih na trci je učestvovalo još predstavnika BK Spartak. Perčić Nikolina je u konkurenciji kadetkinja osvojila 3. mesto na stazi dužine 38km. Među mlađim seniorima (U23) koji su vozili 12 krugova ukupne dužine 91,2km, Bolić Mihajlo zbog tehničkih problema nije uspeo da završi trku. U konkurenciji Masters C, voženo je 7 krugova sa dužinom od 53,2km,  Kereši Mikloš je bio četvrti posle teškog pada 2km pred ciljem, ali bez težih povreda.

biciklizam-spartak
Foto: BK Spartak

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.