Pojedine linije GSP-a promenile trasu zbog radova na uglu Temerinske i Kisačke

Autobusi GSP-a na pojedinim linijama od danas, 16. maja saobraćaju izmenjenom trasom zbog rekonstrukcije kolovoza na raskrsnici Temerinske i Kisačke ulice.
Pojedine linije GSP-a promenile trasu zbog radova na uglu Temerinske i Kisačke
Foto: 021.rs
Trase menjaju linije 5, 5N, 21, 22, 23, 24, 30. Autobuski saobraćaj će se do 31. maja odvijati na sledeći način:
Linije 5 i 5N 
 
Smer ka Klisi - Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Kisačke autobusi će skretati levo u Kisačku ulicu, produžavati pravo do raskrsnice Kisačke i Partizanske ulice, zatim skretati desno u Partizansku ulicu i saobraćati do raskrsnice Temerinske i Kisačke ulice, skretati levo u Temerinsku ulicu i nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta Kisačka - Temerinska.
Smer sa Klise - Od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi će skretati desno u Partizansku ulicu i saobraćati do raskrsnice Partizanske i Kisačke ulice, zatim skretati levo u Kisačku ulicu i nastavljati do raskrsnice Kisačke i Ulice Jovana Subotića, zatim skretati desno u Ulicu Jovana Subotića i nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta Partizanska - Temerinska (stajalište linija 31, 32 i 33 u Partizanskoj ulici) i stajalište u Kisačkoj ulici (Linija 1, Kisačka - Vuka Karadžića). 
 
Linije 21, 22, 23, 24
 
Polasci iz Novog Sada - Od Železničke stanice autobusi će skretati levo na Bulevar Jaše Tomića, zatim levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice Partizanska/Temerinska, nastavljati pravo Putem šajkaškog odreda, odakle će se uključivati na redovne trase.
 
Polasci iz mesta - Redovne trase do raskrsnice Partizanska/Temerinska, odakle će autobusi saobraćati pravo Partizanskom ulicom, levo Kisačkom, desno Bulevarem Jaše Tomića do Železničke stanice.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta drugih linija.
 
Linija  30 
 
Polasci iz Novog Sada za Pejićeve salaše - Od Železničke stanice (polazno stajalište na Bulevaru Jaše Tomića), autobusi će skretati levo u Kisačku, desno u Partizansku i levo u Temerinsku ulicu do redovne trase za Pejićeve salaše.
 
Polasci iz mesta - Autobusi će saobraćati redovnom trasom do raskrsnice Partizanska/Temerinska, desno Partizanskom ulicom, levo Kisačkom, desno Bulevarem Jaše Tomića do Železničke stanice.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta drugih linija.

Teme

GSP

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije