Jet set

Anđelina Džoli objavila fotografiju sa majkom

Anđelina Džoli objavila fotografiju sa majkom
Foto: Ilustracija | Anđelina Džoli objavila sliku sa pokojnom majkom

Holivudska glumica Anđelina Džoli objavila je na svom Instagram profilu, u čast Svjetskog dana borbe protiv raka jajnika, fotografiju sa preminulom majkom kojoj bi danas bio 73. rođendan.

"Sutra bi mojoj majci bio 73. rođendan. Preminula je prije 15 godina, poslije duge borbe sa rakom dojke i jajnika", napisala je Anđelina, pa nastavila:

"Imala sam preventivne operacije da bih smanjila šanse od oboljenja, no, nastavljam da idem na preglede. Moja mama je voljela Hendriksa i uvijek bi potpisivala svoja pisma riječima "poljubi nebo", koje su dobila novo značenje nakon što je umrla. Šaljem svoju ljubav onima koji su takođe izgubili voljene i snagu onima koji se u ovom trenutku bore za svoje živote i živote onih koje vole, dok svim ostalim ženama imam da kažem samo jedno, molim vas da odvojite vrijeme da se brinete o sebi i idite na mamografe i krvne pretrage ili ultrazvuk, posebno ako imate porodičnu istoriju raka", zaključila je Džolijeva.

Slavna glumica je još 2019. godine otvorila dušu za "Time" o svojim preventivnim procedurama nakon tragedije gubitka majke od raka.

"Jednostavno osjećam da sam odlučila da poboljšam svoje šanse da budem ovde, kako bih vidjela moju djecu i njihovo odrastaje, te jednog dana upoznam unuke", napisala je holivudska diva tada o svojoj odluci da uradi preventivnu dvostruku mastektomiju i kasnije ukloni jajnike i jajovode, prenosi Pink.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije