Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.05.2023.

08:57

Griliš: Niko nas neće zaustaviti

Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš, rekao je da veruje da njegov tim može da pobedi Real Madrid u revanš utakmici polufinala Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Griliš: Niko nas neće zaustaviti
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Prva utakmica na stadionu "Santjago Bernabeu" je završena rezultatom 1:1,podatak koji ide na ruku fudbalerima Sitija je taj da u Ligi šampiona od 2018. nisu izgubili na Etihadu.

"Mnogo smo naučili iz utakmica protiv Reala prošle godine. Sada je i naš tim drugačiji, prošlo je godinu dana. Imamo savršen balans između iskusnih i mladih igrača svetske klase. Nikada se nisam osećao tako samouvereno, kada izađem na teren. To je zbog igrača koji su oko mene. Na „Etihadu“ nas niko neće zaustaviti“, rekao je reprezentativac Engleske i dodao:

"Došli smo u Madrid da pobedimo. Nismo uspeli, ali smo pokazali karakter, pošto smo zaostajali na ovakvom stadionu. Na kraju krajeva, mislim da je nerešen ishod fer rezultat“, kaže Griliš.

Ekipa Pepa Gvardiole je ubojita ove sezone na svom terenu. Trenutno su na broju od 14 uzastopnih pobeda stadionu Etihad sa gol razlikom od 49:7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu