Ovo je trio koji osmišljava i organizuje nasilje u Srbiji!

09.05.2023

13:20

0

Srđan Milivojević, Milovan Brkić i Jovo Bakić glavni su organizatori nasilja u Srbiji, čiju ideologiju sprovodi ostatak opozicije

Ovo je trio koji osmišljava i organizuje nasilje u Srbiji!
Copyright Pexels/YouTube

Jovo Bakić, Milovan Brkić i Srđan Milivojević poznati po nasilničkim ponašanjima i pretnjama su organizatori jučerašnjeg  protesta na kome su imali svoje zahteve, ali se sve svelo na jedan jedini cilj, a to je kako doći do fotelja!

Formalni organizator ovog skupa, na kojem je najdegutantniji način iskorišćena tragedija koja je zadesila Srbiju, bio je Srđan Milivojević koji je poznat po tome što je upućivao brutalne pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, njegovom bratu Andreju i sinu Danilu, a kojima je želeo da “završe u šahtu kao Gadafi”. 

Printscreen/Twitter
 

Ova klika krenula je juče u "borbu protiv nasilja" iako je odavno svima poznato kako se oni “bore protiv nasilja”: uvredama, psovkama, gnusnim pretnjama pa čak i fizičkim napadima izazivajući haos i nemire na ulicama. 

Dugačak je niz njihovih sramnih postupaka, ali sada su prevazišli sami sebe. Iskoristivši tragediju koja je zadesila Srbiju izašli su na ulice bez empatije i saosećanja i pokušali ponovo da izazovu haos. 

Bezbroj je primera njihovih fizičkih napada i uvreda. Treba se setiti blokada puteva širom Srbije kada su opozicioni aktivisti prebijali svakog ko je želeo da prođe i nastavi sa svojim svakodnevnim obavezama. Ne treba zaboraviti ni kako su Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić, 25. juna 2021. godine, došli do Predsedništva u nameri da linčuju predsednika Vučića, koji je sam izašao pred njih i pozvao ih da ispune ono što su obećali. 

Treba se setiti i njihovih "mirnih" demonstracija iz juna 2020. godine ispred Skupštine, rušenje ograde ispred Predsedništva godinu ranije, napada na predsednika u skupštinskoj sali dok govori o Kosovu i Metohiji... 

Juče su samo nastavili sa uvredama i pretnjama. Milovan Brkić je glasno i jasno pozivao na smrt predsednika Vučića.

- Kakva bre šetnja, treba klinci s puškama da uđu u Skupštinu i Vučiću idiotu otkinu glavu - rekao je Brkić. 

To je “borba protiv nasilja” u režiji opozicije... 

Na poruke svog kolege Brkića, nadovezao se i sociolog Jovo Bakić, koji je pretećim tonom praktično poručio da želi krv na ulicama Beograda i Srbije. 

Printscreen
 

- Ja bih zaista voleo da ih jurim po ulicama i mislim da će se to i desiti, makar ja ne bio tu, možda me smrt pretekne…Oni će biti jureni po ulicama. To je više nego izvesno. Kažem i danas to što sam rekao pre nekoliko godina... Uneredili su se od straha - rekao je Bakić preteći za N1. 

Ne znamo gde je kraj ovim pretnjama i kako će sve eskalirati,, ali jedno je jasno: Opozicija se ne bori protiv nasilja, oni samo koriste tragediju naroda i Srbije za lične interese. 

Sve ovo pokazuje koliko su oni zaista zabrinuti zbog nasilja i da im je mnogo bitnije da zasednu u fotelje, koje su im svakim izbornim ciklusom sve dalje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike