Luka Dončić želi da plati troškove sahrana žrtava tragedije u školi na Vračaru

Košarkaš Dalas Maveriksa i slovenačke reprezentacije Luka Dončić ponudio je da plati troškove sahrane za žrtve tragedije koja se desila u sredu u Beogradu.
Košarkaš iz Slovenije potvrdio je preko svojih predstavnika da će snositi troškove sahrane, ali i savetovališta za učenike i osoblje škole koju je pogodila nezamisliva tragedija, preneo je ESPN informaciju koju je dobio iz fondacije "Luka Dončić", a potvrdili su Adrijan Vojnarovski i Emilijano Karšija.
Potom se ogasio i sam Dončić.
 
"Srce mi je slomljeno zbog tragične pucnjave u Srbiji i izgubljenih života. Moje misli su uz porodice i društvo koje je pogođeno ovom tragedijom. Preko svoje Fondacije tražim način da hitno, ali i dugoročno pomognem đake, školu i porodice pogođene tragedijom u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Posvećen sam tome, daću više informacija o mogućnostima za pomoć kada budu dostupne", stoji u Dončićevom saopštenju.
Dončić ima jake veze sa Srbijom preko očeve strane familije, pa njegova pomoć nije iznenađenje, ali je za svaku pohvalu, prenosi Sportklub.
 
Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su u sredu ujutru u oružanom napadu jednog četrnaestogodišnjeg učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.
 
Šestoro učenika i jedna nastavnica su povređeni, a napadač je uhapšen.
  • Hm...

    05.05.2023 09:16
    Veliki čovek!
    Da li se neko od nadležnih iz Grada Beograda, Vlade, "države" ponudio da pomogne porodicama nastradalih i nastradalima?
  • Okvaldo

    05.05.2023 08:20
    Čovek, pre svega
  • Legenda

    05.05.2023 07:54
    Svaka čast momčino.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija