Najnovije vesti
Slobodno vreme
Program "Blic televizije" za četvrtak 04.05.

Ema Votson i oskarovac Tom Henks u filmu "Krug" u četvrtak samo na "Blic televiziji"

Film "Krug" adaptacija je istoimenog romana Dejva Egersa o zastrašujućoj viziji bliske budućnosti u kojoj privatnost nestaje. Ema Votson je Mej Holand, devojka koja se zapošljava u najmoćnijoj internet kompaniji i polako ulazi u vrzino kolo mračnih zavera. Tom Henks igra "stivdžobovsku" figuru na čelu kompanije. Na "Blic televiziji" pogledajte i naslove "Moja majka" i "Kraljev govor".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Krug TV film Foto: Promo
Krug TV film

Četvrtak na "Blic televiziji":

Pročitajte još

"Krug"

Krug
Foto: Promo
Krug

Kada Mej Holand angažuju da radi za najveću i najmoćniju svetsku informatičku firmu, ona to doživljava kao životnu priliku.

Pod pritiskom osnivača kompanije Ejmona Bejlija i uz veliku želju da izgradi uspešnu karijeru, Mej pristaje da se uključi u revolucionarni eksperiment koji pomera granice privatnosti, etike, ali i njene lične slobode.

Uspon u hijerarhiji kompanije vodi je sve do zaštitnog lica i svaka odluka koju donese počinje da utiče na budućnost Mejinih prijatelja, porodice, ali i čitavog čovečanstva.

Režija: Džejms Ponsold

Uloge: Ema Votson, Tom Henks, Džon Bojega

Film "Krug" gledajte danas u 12:15!

"Moja majka"

Rediteljka Margarita prolazi kroz emotivnu oluju, istovremeno se iseljavajući iz stana svog momka, brinući o ćerki tinejdžerki i majci koja leži bolesna u bolnici. A, pri tom, radi i na svom novom filmu, o radnicima u fabrici koji su u sukobu sa menadžmentom...

Velike životne probleme ima ii njen brat Đovani. On više uopšte nije zainteresovan za svoj posao u inžinjerskoj firmi, želeći da provede što više vremena s umirućom majkom...

Režija: Nani Moreti

Uloge: Margerita Baj, Džon Torturo, Nani Moreti

Film "Moja majka" pogledajte na "Blic televiziji" u 16:13!

"Kraljev govor"

Kraljev govor
Foto: Promo
Kraljev govor

Engleski princ Albert prinuđen je da preuzme tron kao kralj Džordž VI, posle abdikacije svog brata. On to nerado čini svestan da ima govornu manu. U trenutku kada ne može da bira, pošto je zemlja na ivici rata i vapi za pravom vođom, u pomoć mu priskače njegova žena Elizabeta, buduća Kraljica Majka, koja angažuje ekcentričnog terapeuta i logopeda Lajonela Loga. Između dvojice muškaraca razvija se izvanredno prijateljstvo, jer Log koristi nekonvencionalna sredstva da nauči monarha kako da govori sa samopouzdanjem.

Kralj će prevazići svoje probeleme i održaće govor preko radija koji će inspirisati njegove podanike i ujediniti ih u borbi proti nacista.

Istorijska drama je nagrađena sa četiri Oskara.

Režija: Tom Hoper

Uloge: Kolin Firt, Helena Bonam Karte, Gaj Pirs, Džefri Raš

Film "Kraljev govor " gledajte večeras na MTS kanalu 115 u 20:20!

Pročitajte još

Postani novi MTS korisnik

Pored Blic televizije, koja od samog početka emitovanja obara rekorde gledanosti, čekaju te i najgledaniji kanali u Srbiji, Arena Sport kanali, SUPERSTAR TV. U mts BOX paketu čeka te iris TV – digitalna TV platforma Telekoma Srbija, sa preko 250 TV kanala uz mogućnost gledanja na čak do 5 TV uređaja istovremeno.

Popuni formu i gledaj paket po svom izboru narednih 12 MESECI za 1 DINAR mesečno!

Gde gledati Blic TV

Blic TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS i IRIS TV u Srbiji, BiH i Crnoj Gori.

SRBIJA:

- IRIS kablovski paket na kanalu 115

- Supernova kablovski paket na kanalu 15

- m:SAT satelitski program na kanalu 15

- Yettel - Hipernet TV na broju 8

- Orion Telekom na programu 27

- SAT-TRAKT/ST kablovski paket na kanalu 17

Bosna i Hercegovina:

- m:tel IPTV paket na kanalu 15

- Supernova i Logosoft na kanalu 14

- m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

- m:SAT u Federaciji na kanalu 14

- aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora:

- kablovski paket na kanalu 26

- m:SAT na kanalu 27

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Go i Arena Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na KLIK TV.

U zavisnosti od modela vašeg set up boksa, ako ne vidite Blic TV na kanalu koji je na Vašoj platformi, pozovite broj 0800100100 Telekom call centar ili možete da isključite vaš uređaj iz struje na 60 sekundi i nakon toga ponovo uključite.