Oglasio se advokat Stefana Karića za 24sedam: Zadržaće ga u policiji!

03.05.2023

11:48

0

Bivši rijaliti učesnik se još nije predao policiji

Oglasio se advokat Stefana Karića za 24sedam: Zadržaće ga u policiji!
Stefan Karić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Stefan Karić posle tri dana bekstva otkako je optužen za prebijanje Nataše Šavije, još se nije predao policiji, a njegov advokat Goran Karadarević se oglasio za 24sedam o slučaju.

- Stefan će se javiti policiji danas posle podne i mislim da danas neće davati nikakvu izjavu, nego će samo biti zadržan. To su neka očekivanja, ali sad dok ne dođem tamo, ne bih da iznosim ništa. Tek posle će ići kod tužioca, danas neće davati nikakvu izkavu u policiji - rekao je Karadarević.

Instagram screenshot / natasa.savija
Objava Nataše Šavije

Podsetimo, starleta Nataša Šavija hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je navodno zadao bivši zadrugar, Stefan Karić na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli.

Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, te danas čeka na operaciju.

Njena majka Vera Šavija, rekla je za medije da strepi zbog cele situacije i da bi želela da Karić bude što pre osuđen.

- Ja sam stvarno šokirana, ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Istinski želimo da pravda bude zadovoljena i da što pre bude osuđen za ono što je uradio. Ne mogu i dalje da verujem, da je bio u takvom stanju da tako mučki nasrne na nju. Više puta ju je udarao. Kakav alkohol i gluposti, ne verujem u to. Znam da su se povremeno družili. Dolazio je on u Novi Sad i ona za Beograd. Nemam reči zaista - kaže Vera za Kurir.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike