Muzika

U prodaji trodnevne ulaznice za VISA main stage na "Nektar OK festu"

U prodaji trodnevne ulaznice za VISA main stage na "Nektar OK festu"
Foto: Ustupljena fotografija | U prodaji trodnevne ulaznice za VISA main stage "Nektar OK festa"

Trodnevne ulaznice za program na VISA main stageu devetog po redu "Nektar OK festa" koji će se 14. 15. i 16. jula održati na Tjentištu u prodaji su od 1. maja.

"Trodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM dostupne su putem prodajnih sistema u BiH (gigstix.ba), Srbiji (gigstix.com), Crnoj Gori (gigstix.me) i Hrvatskoj (entrio.hr). Kupovina iste omogućiće vam sjajnu zabavu uz fenomenalan festivalski program koji na VISA main stage donose: Gibonni,  Nele Karajlić, Goran Bare & Majke, 'Brkovi', Darko Rundek & Ekipa,  Konstrakta, Kolja i 'Grobovlasnici',  'Bombaj štampa', 'Zoster', Mile Kekin, 'Sve Barabe', Artan Lili", navodi se u saopštenju organizatora, OK teama.

Dalje navode da i ove godine vlada veliko inteteresovanje za "Nektar OK fest", te da su prvi festivalski paketi koji su se odnosili na smještaj u hotelu, apartmanima, bungalovima, rasprodani u rekordnom roku još u februaru i prije objave samog lineupa.

"Trenutno je u ponudi i omiljeni paket festivalske publike, OK kamp koji podrazumjeva trodnevni boravak u kampu i ulaznicu za festival. Isti je dostupan putem gore navedenih ticket servisa u BiH i regionu. Za sve kupce ovoga paketa festivalski kamp se otvara dan ranije, u četvrtak 13. jula od 12 časova", pojasnili su organizatori. 

Napominju da svi kupci jednog od festivalskih paketa koji su bili u ponudi ili su dostupni još uvijek, sa boravkom u smještajnim objektima ili OK kampu, dobijaju festivalsku narukvicu koja im omogućava pristup kompletnom koncertnom programu na sva tri festivalska stagea, kao i svim ostalim sadržajima na Tjentištu koji se realizuju unutar festivalske zone.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije