Utorak, 02.05.2023.

07:54

Upozorenje za građane Srbije: Spremite se

Očekuje se da će saobraćaj danas biti pojačan na putevima koji vode ka gradovima i većim naseljenim mestima, a usporena vožnja očekuje vozače i u zoni radova.

Izvor: Tanjug

Upozorenje za građane Srbije: Spremite se
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ nr

To je jutros saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila na Horgošu na izlazu čekaju 90 minuta, a na graničnim prelazima Kelebija, Batrovci i Šid čekanje na teretnim terminalima na izlazu je 60 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: