1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPROT

IGOR DULJAJ: ‘Ova utakmica je već zaboravljena! Malo uživanja, ali to je već prošlost!’ (FOTO)

Objavljeno: 01.05.23 u 22:50

Važan trijumf za crno-bele!

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole dočekali su Partizan u okviru treće runde plej-ofa Mozzart bet Superlige Srbije. Crno-beli su iznenadili protivnika i osvojili ceo plen na neugodnom gostovanju.

Ekipa iz Humske slavila je sa sigurnih 1:3 golovima Rikarda Gomeša, Nemanje Jovića i Aleksandra Filipovića. Jedini pogodak za domaći tim delo je iskusnog Saše Jovanovića.

FOTO: Starsport

Po završetku meča pred novinare je izašao šef stručnog štaba beogradskog kluba, Igor Duljaj.

-Drago mi je što smo publici priredili odličnu predstavu. Videli ste četiri gola, dosta šansi na obe strane, mislim da smo odigrali taktički perfektno. Momci su fizički izneli utakmicu na jednom visokom nivou, i ono što je ‘šlag na torti’ navijači koji su došli, to je znak da smo pokazali ono što smo i zamislili – kazao je Duljaj i dodao:

-Ova utakmica je već zaboravljena, moramo dobro da se spremimo za ono što nas očekuje, malo ćemo da sumiramo utiske, da uživamo, ovo je već prošlost – zaključio je Duljaj.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter