1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA KONTAKTIRALA NAPADAČA VOLFSBURGA: Dobili malo čudan odgovor! (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.23 u 16:53

U Ljutice Bogdana se pojačavaju za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde su odbranili šampionsku titulu već u prvom kolu plejofa Mozzart Bet Superlige Srbije, savladavši TSC iz Bačke Topole rezultatom 4:1. Izabranicima Miloša Milojevića ostao je kup, kako bi krunisali fantastičnu sezonu. Međutim, iz uprave Zvezde se već okreću pojačanjima za grupnu fazu Lige šampiona.

Najteži zadatak pred čelnike ‘crveno-belih’ biće pronaći golgetera. Već nekoliko meseci  želja je reprezentativac Obale Slonovače Žan Filip Kraso, ali se fudbaler Sent Etjena premišlja, jer mu je prva želja da zaigra u ligama petice. Ipak, on nije jedini “pik” za napadača Crvene zvezde.

Kako MaxBet sport saznaje, srpski šampion je kontaktirao i napadača Volfsburga, Omara Marmuša. On je 24-godišnji Egipćanin koji  ove sezone za “vukove” odigrao 29 utakmica u Bundesligi i upisao je pet golova. U kupu je na tri utakmice pogodio jedan put.

U prvi mah agentima Marmuša se svidela ideja da zaigra u Ligi šampiona, ali na drugu im se nije svidela ideja da nastupa u Superligi Srbije. On je karijeru počeo u klubu Vadi Degla , ali se već sa 18 godina preselio u Nemačku u Volfsburg. Igrao je prvo za drugi tim. Kasnije je išao na pozajmice u St. Pauli i Štutgart. Egipćaninu 30. juna ističe ugovor, biće slobodan igrač, a Zvezda ga je obeležila kao zanimljuvu opciju.

2
9

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter