0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KERKEZ ĆE NEKE STVARI OSTAVITI ZA SVLAČIONICU: „Ovo je velika škola!“

Objavljeno: 30.04.23 u 20:15

Nije imao puno razloga za zadovoljstvo!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas ekipu Čukaričkog rezultatom 4:0 u okviru trećeg kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije.

Nakon meča Dušan Kerkez, trener Brđana očekivano nije bio zadovoljan prikazanim od strane njegovog tima

FOTO: STARSPORT

 

Prvo čestitam Zvezdi na pobedi i tituli. Neke stvari koje nismo dobro radili ću ostaviti za svlačionicu. Jeste alibi, igrali smo tri teške utakmice, jednu više od svih ostalih, sa kartonima, povređenima, u nezgodno vreme smo igrali sa Zvezdom. Bili smo emotivno iscrpljeni. Koliko god rezultat boleo i teško nam je, stvarno nas je sve iscrpelo, ali neće nas to poremetiti. U četvrtak ide Kup, pa onda Vojvodina, nadamo se da će se vratiti igrači koji su se povredili. – započeo je trener Čukaričkog.

FOTO: STARSPORT

 

Objasnio je šta je bio najveći problem danas.

Danas su nam falili Docić, Miladin, stariji igrači da stanu na loptu. Ali tako je kako je, ovo je velika škola. U početku smo imali respekt, primili smo dva gola u 20 minuta, sami moramo da tražimo rešenja. Mora to mnogo bolje. – zaključio je Kerkez.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter