Trener Čuke posle četvorke na Marakani: Ovo je velika škola mora to mnogo bolje!

30.04.2023

19:48

0

Autor: A. Š.

Dušan Kerkez čestitao Zvezdi pobedu i titulu, nije hteo javno da govori o lošim stvarima u igri svog tima

Trener Čuke posle četvorke na Marakani: Ovo je velika škola mora to mnogo bolje!
Dušan Kerkez - Copyright MN Press

Iako se očekivalo, na stadionu „Rajko Mitić“ u nedelju popodne nije bilo ništa od malog gradskog derbija. Crvena zvezda je pred nešto više od 8.000 navijača bila ubedljiva protiv Čukaričkog (4:0) u meču koji je evrogolom obeležio povratnički debi Uroš Spajić.

- Prvo čestitam Zvezdi na pobedi i tituli. Neke stvari koje nismo dobro radili ću ostaviti za svlačionicu. Jeste alibi, igrali smo tri teške utakmice, jednu više od svih ostalih, sa kartonima, povređenima, u nezgodno vreme smo igrali sa Zvezdom – kazao je za TV Arena sport trener Čukaričkog Dušan Kerkez.

Priznao je strateg Brđana da je njegov tim bio emotivno iscrpljen.

- Koliko god rezultat boleo i teško nam je, stvarno nas je sve iscrpelo, ali neće nas to poremetiti. U četvrtak ide Kup, pa onda Vojvodina, nadamo se da će se vratiti igrači koji su se povredili. Danas su nam falili Docić, Miladin, stariji igrači da astanu na loptu. Ali tako je kako je, ovo je velika škola. U početku smo imali respekt, primili smo dva gola u 20 minuta, sami moramo da tražimo rešenja. Mora to mnogo bolje - objasnio je Kerkez.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike