Petak, 28.04.2023.

18:35

Erdogan je bolestan

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je, treći dan zaredom, otkazao jedan predizborni skup, nakon što se razboleo od gastroenteritisa.

Izvor: Tanjug

Erdogan je bolestan
EPA-EFE/NECATI SAVAS

Erdogan je hospitalizovan nakon što se loše osećao za vreme televizijskog intervjua.

Trebalo je da se pojavi na otvaranju mosta i političkom skupu u gradu Adani, ali je njegovo prisustvo otkazano, pa će se on pojaviti na ceremoniji samo putem video-bima, preneo je AP.

Američka novinska agencija navodi da je bio bled u četvrtak kada se putem video-linka obratio prilikom otvaranja nuklearne elektrane, dok je danas, tokom video-obraćanja delovao bolje tokom desetominutnog govora.

Erdogan, koji je na čelu Turske dve decenije, kao premijer, a potom i predsednik, pokušaće da dođe do trećeg mandata 14. maja na izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: