Život

Petak, 28.04.2023.

11:38

Hju Grant tvrdi da je "San" vršio nezakonite radnje radi informacija

Glumac Hju Grant tvrdi da je list "San" provalio u njegov stan i stavio uređaj za praćenje u njegov automobil u pokušaju da dobije priče o njegovom ličnom životu.

Izvor: Tanjug

Hju Grant tvrdi da je
Foto: Fred Duval/Shutterstock

On se juče pojavio u Višem sudu na ročištu tokom koga je izneo tvrdnje da je "San", takođe, prisluškivao fiksne telefone i hakovao njegovu govornu poštu, prenosi Gardijan. Tokom svedočenja, Grant je rekao da je "San" vršio nezakonite radnje, uključujući provale po narudžbini, provaljivanje i ulazak u privatnu imovinu u cilju dobijanja privatnih informacija putem prisluškivanja, prisluškivanja fiksnog telefona, hakovanja telefona i unajmljivanja privatnih istražitelja da urade sve ove i druge nezakonite stvari protiv njega.

Grant je rekao da je 2011. godine neko provalio u njegov stan u Londonu, da su ulazna vrata skinuta sa šarki, ali da ništa nije ukradeno.

On je kazao da se sledećeg dana u "Sanu" pojavila priča u kojoj je detaljno opisana unutrašnjost stana, uključujući znakove svađe. Grant je izjavio da tada nije imao pojma ko je izvršio provalu i da nije imao dokaze da je provala izvršena ili naručena po nalogu štampe, a kamoli "Sana". Britanski glumac je naveo da je tokom 2000-ih "San" angažovao privatne istražitelje da provale u dve nekretnine povezane sa njegovom filmskom produkcijskom kompanijom i njegovom bivšom devojkom Liz Harli. On tvrdi da su ove provale izvršene uz "znanje i odobrenje Rebeke Bruks koja je u to vreme bila urednica "Sana'".

Njuz grup njuzpejpers Ruperta Mardoka, matična kompanija "Sana", poriče sve optužbe i navodi da se "San" nikada nije nezakonito ponašao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Svet

Vraćaju se u Rusiju

Ruski milijarderi koji su se našli pod zapadnim sankcijama postepeno su počeli da premeštaju svoje aktivnosti u domovinu.

15:26

11.5.2024.

1 d

Podeli: