Na Fruškoj gori danas izmene u saobraćaju zbog MTB Maratona

Određena je privremena izmena režima saobraćaja na Fruškogorskom putu i kod planinarskog doma "Železničar" na Popovici u nedelju, 30. aprila.
Na Fruškoj gori danas izmene u saobraćaju zbog MTB Maratona
Foto: 021.rs
Izmena se uvodi zbog održavanja 30. Fruškogorskog biciklističkog MTB maratona "Ivan Davosir".
 
Režim saobraćaja će biti izmenjen od 7.30 do 16 časova.
Saobraćaj će potpuno biti obustavljen na Fruškogorskom putu, kod planinarskog doma "Železničar" od 8.45 do 10.30 časova.
Zabrana će biti i na Fruškogorskom putu, od poslednjeg autobuskog stajališta prema Planinarskom domu "Dr Radivoj Simović" od 8.45 do 15 časova.
 
Na delu Iriškog puta će saobraćaj biti zabranjen od 10.10 do 10.25 časova, za vreme prelaska biciklista preko kolovoza, kod autobuske okretnice na Paragovu.
 
JGSP "Novi Sad" privremeno će skratiti trasu autobuske linije broj 74 i okretanje autobusa će se vršiti kod autobuske stanice Budžak od 8 do 15 časova. 
  • Lanmi

    03.05.2023 13:11
    @Tošo
    Takvim razmišljanjem nikada nećeš razmotriti opciju učestvovanja, treba potpuno zabraniti svaku upotrebu motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Kako ti zvuči ova glupost posle zareza u rečenici iznad? I meni isto.
  • Toša

    30.04.2023 08:10
    Ludara od države sa ovim maratonima. Ovu nebulozu i glupost zvanu maratoni treba zabraniti da ne maltretiraju ljude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti