Saopštenje za javnost Opštinskih odbora SNS Kula i Mali Iđoš

sns-logo
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kula i Opštinski odbor Srpske napredne stranke Mali Iđoš najoštrije osuđuju lažnu izjavu Dragana Vidakovića i priželjkivanja smrti predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kula:

Osvanula je još jedna u nizu dezinformacija kada je u pitanju predsednik Aleksandar Vučić. Ovoga puta u pitanju je objava na Tviteru, lidera opozicionog pokreta „Gerila“, Dragana Vidakovića koji je izneo netačnu informaciju o zdravlju predsednika, i  vrlo transaprentno pokazao da priželjkuje njegovu smrt. Pored toga Lutovčev i Milivojević potrčko je odmah tu objavu podržao. Činjenica da se niko ispred medija koji sebe nazivaju nezavisnim nije oglasio povodom ove sramne dezinformacije potvrđuje da smo okruženi dvostrukim aršinima. A jedina je istina da je najveći problem svih njih podrška i poštovanje naših građana prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kula najoštrije osuđuje ovakav vid udara na predsednika Srbije, jer udar na zdravlje i ovakvo otvoreno priželjkivanje smrti nekoga ko jedini može da nam obezbedi mir i stabilnost je direktni udar na svakog građanina Republike Srbije.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Mali Iđoš:

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Mali Iđoš najoštrije osuđuje želju za smrću predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koju je na svom Tviter profilu izrazio lider opozicionog pokreta „Gerila“, Dragan Vidaković.

Pored želje za smrću i neistina iznetih o predsednikovom zdravstvenom stanju, ovo nedelo predstavlja ozbiljnu pretnju našem društvu i demokratskim procesima. Širenje dezinformacija i govora mržnje samo pogoršava društvenu podelu i šteti našoj zemlji.

Predsednik Vučić ima apsolutnu podršku naroda, što se jasno vidi kroz brojne izborne rezultate. Takva podrška potvrđuje da su želje za smrću predsednika Vučića samo izraz mržnje i nezadovoljstva pojedinaca iz opozicije. Ovakve izjave ne mogu narušiti našu jaku vezu sa predsednikom Vučićem i ne mogu umanjiti uspehe Srbije.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Mali Iđoš najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje i pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u njegovoj pravednoj borbi za Srbiju.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.