Nova vest
Tenis

Sreda, 26.04.2023.

15:35

Srpski teniseri saznali svoje protivnike na Mastersu u Madridu

Srpski teniseri Dušan Lajović, Filip Krajinović i Laslo DJere igraće u četvrtak svoje mečeve prvog kola na mastersu u Madridu, saopštili su danas organizatori.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Srpski teniseri saznali svoje protivnike na Mastersu u Madridu
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Lajović je pre tri dana osvojio Srpska open u Banjaluci, a u prvom kolu turnira u Madridu će se sastati sa Džejsonom Kublerom, koji je 63. na ATP listi

Filip Krajinović će igrati protiv Australijanca Kristofera O'Konela. Srbin je 79. na ATP listi, dok je O'Konel 81. teniser sveta.

Ovaj duel je na programu oko 18 sati na terenu broj šest.

Po završetku ovog meča na teren će izaći Laslo DJere i Rus Aslan Karacev. DJere je 70. teniser sveta, dok je Karacev 121. na ATP listi.

Miomir Kecmanović je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati sa pobednikom meča izmedju Čileanca Kristijana Garina i Švajcarca Mark-Andrea Huslera.

Najbolji teniser sveta Srbin Novak DJoković ne igra u Madridu zbog povrede, dok titulu na turniru u glavnom gradu Španije brani Karlos Alkaras.

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 7.705.780 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu