Subota, 19.06.2010.

12:58

Sakupljen novac za platane

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da je za samo tri nedelje sakupljen sav novac za kupovinu platana.

Izvor: Beta

Default images

Đilas je naveo da je novac prikupljen u akciji "Dar za Bulevar" i da će Bulevar na jesen dobiti 483 stabla, čak 60 više nego što ih je bilo.

"Koristim ovu priliku da se zahvalim svim donatorima, a njih je puno, od naših sugrađana preko pojedinaca iz inostranstva, do firmi koje posluju u Beogradu i regionu", kazao je gradonačelnik.

Đilas je naveo da će novac iz gradskog budžeta, koji bi inače bio usmeren na kupovinu platana, grad sada moći da preusmeri u neke druge projekte koji će u vremenu teške krize Beograđanima omogućiti kvalitetniji život.

"Sadićemo prvi put u našem gradu, što je inače praksa svuda u Evropi, zrela stabla, prečnika 15 centimetara i visine trospratnice. Kao gradonačenik Beograda ponosan sam na sve koji su podržali ovu akciju i svima im poručujem - hvala za Bulevar. Posebno kompanijama i pojedincima koji su kroz nju odlučili da obeleže svoje poslovne i privatne jubileje", rekao je Đilas.

Gradonačelnik je najavio da će zbog velikog interesovanja, grad pripremiti nekoliko projekata po predlogu ljudi koji su se javljali i koji bi da doniraju sredstva Beogradu kako bi ga učinili lepšim.

Spisak donatora za novi drvored u Bulevaru kralja Aleksandra možete pronaći na sajtu "Zelenila Beograd".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: