1
Košarka

Facundo Campazzo during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and KK Split at Aleksandar Nikolic hall on April 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SAOPŠTENJE ZVEZDE POVODOM NAVODNOG ODLASKA KAMPACA: Podsetili šta je Argentinac rekao medijima pre samo 10 dana!

Objavljeno: 23.04.23 u 16:30

Evo šta su poručili!

Danas je u španskim, a potom i srpskim medijima pojavila informacija da je Fakundo Kampaco dogovorio prelazak u Real Madrid na kraju tekuće sezone.

Zbog toga, saopštenjem (koje prenosimo u celosti) se oglasila Crvena zvezda Meridianbet.

KK Crvena Zvezda Meridianbet ovim putem nakon novih glasina i dezinformacija koje su “ekskluzivno” u nedelju 23.04.2023.godine preneli pojedini mediji pozivajući se na izvesni “dobro obavešteni” španski portal – da je Fakundo Kampaco igrač našeg kluba, i da nikakvih pregovora u martu (U Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo.

Facundo Campazzo celebrates after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Ovom prilikom podsećamo javnost da se status našeg igrača u odnosu na njegovu izjavu datu srpskim medijima pre samo 10 dana nije promenio.
“Nismo pričali o mom statusu još, još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti”, rekao je igrač Crvene zvezde Meridianbet Fakundo Kampaco.

KK Crvena Zvezda Meridianbet nema nameru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a prvi tim se maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi – sa Fakundom Kampacom u timu. – poručili su iz kluba sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO:

6
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter