Najnovije vesti
Zabava
Seka Aleksić slavi rođendan: Objavila emotivan trenutak iz doma

(VIDEO) SLAVLJE U DOMU SEKE ALEKSIĆ U STAROJ PAZOVI Suprug Veljko i sinovi Jakov i Jovan pripremili mami slatko iznenađenje

Pevačica Seka Aleksić danas proslavlja svoj 42. rođendan, a tom prilikom su joj suprug Veljko, sinovi Jakov i Jovan pevali rođendansku pesmu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Seka slavi rođendan sa porodicom
Seka slavi rođendan sa porodicom

Pevačica je, naime, podelila atmosferu iz porodičnog doma u Staroj Pazovi. Dok je duvala svećice, njeni najmiliji su joj pevali pesmu za divan dan.

Blic preporučuje

"Moji dečaci" napisala je pevačica, a kako je to izgledalo pogledajte u video snimku u okviru teksta.

Inače, Seka Aleksić je detinjstvo provela u selu Llipolist u koji se ekipa emisije "Metar moga sela" uputila kako bi od meštana čula koliko se pevačica promenila, kakva je bila kao školski drug, šta je volela i da li su slutili da će postati ovako velika zvezda kakva je danas.

Meštani Lipolista nisu se nijednog trenutka ustručavali da pričaju o svojoj bivšoj sugrađanki Seki Aleksić. Pred kamerama Blic televizije, samo za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje subotom u 16 h na MTS kanalu 115 o popularnoj pevačici je pričao i njen školski drug.

- Ona je pevala sa mnom u horu. Bila je solista, znači da je posedovala određeni talenat za muziku i pevanje u odnosu na ostale - kaže za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje na Blic televiziji školski drug pevčaice Seke Aleksić.