Život

Subota, 22.04.2023.

09:34

Biković: Kome smetam Slavice? FOTO

Naš poznati glumac Miloš Biković oglasio se na Tviteru nakon što se pominje u slučaju snimanja spota "Crnog Ceraka " u jednoj beogradskog osnovnoj školi, u kojem se pojavljuje i osuđivani kriminalac Kristijan Golubović.

Izvor: B92

Biković: Kome smetam Slavice? FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, nakon što je situacija poprimila medijske okvire, kao i reči direktora školi koji tvrdi da je dao dozvolu za snimanje spota na molbu glumice Srne Lango, Biković celu situaciju naziva "besmislicom". "Niti Srna Lango radi za našu produkciju, niti je na bilo koji način predstavlja, niti naša produkcija radi na ovom spotu. Ovo je potpuna besmislica. Na svakih 7 dana sam deo neke afere… Kome smetam Slavice?", napisao je Biković u svom tvitu. Podsetimo, nakon što je Kristijan Golubović objavio snimak sa snimanja spota sa "Crnim Cerakom" u osnovnoj školi, roditelji su se pobunili i pokrenuli lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, u kojima se najoštrije osuđuje postupak direktora škole što je odobrio ovakav potez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: