Konflikt fudbalera Čukaričkog i Partizana posle utakmice na Banovom brdu 1Igor Duljaj. Foto: Miroslav Todorovic/STARSPORT

Velika nervoza kumovala je sukobu između fudbalera Čukaričkog i Partizana koji je kulminirao odmah nakon trijumfa belo-crnih nad ekipom Igora Duljaja – 1:0.

Današnja utakmica puno je značila obema ekipa. Čukarički je pobedom došao na pet bodova prednosti u odnosu na Partizan pred start plej-ofa.

Timovi će se već u nedelju ponovo sastati, opet na Banovom brdu, a čini se da će tenzija biti uvećana posle incidenta koji se desio neposredno nakon meča.

Naime, pred sam kraj utakmice, Marko Docić, kapiten Čukaričkog, započeo je verbalnu raspravu sa Ljubomirom Fejsom, nakon jednog starta koji je iskusni fudbaler crno-belih napravio nad prekaljenim veznjakom rivalskog tima.

Sam tok komunikaicje nije nagoveštavao da dvojica fudbalera imaju šta jedan drugom da zamere, međutim, odmah posle utakmice, dok je Igor Duljaj davao izjavu, čuli su se povici, galama i oštra razmena reči u hodniku i prostorijama kluba na Banovom brdu.

Konflikt je bio očigledan, a potencijalna eskalacija moguća u meri da je trener Partizana morao da prekine sa davanjem izjave kako bi se uputio ka svlačionici u nameri da razdvoji zavađene strane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari