2
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ BRUTALAN NAKON POBEDE: „Pružio sam šansu, neki je nisu iskoristili!“

Objavljeno: 17.04.23 u 21:55

Očigledno nije bio zadovljan nastupima pojedinaca

Košarkaši Partizana upisali su još jednu pobedu u nizu, i sada ih imaju 15. Crno-beli su savladali ekipu Zadra u gostima u okviru 26. kola ABA lige.

Zadar je ostao veran svojim idejama, to sam rekao pre utakmice, a sada se videlo i na parketu. Probao sam zbog svega što imamo na programu da rotiram igračima šansu, neki su je koristili, neki boga mi i nisu, sada želimo da završimo na najbolji mogući način ligaški deo protiv Budućnosti – rekao je Željko Obradović na konferenciji za medije.

Najveću minutažu u crno-belom taboru imao je Matijas Lesor. Igrao je 30 minuta, ovo mu je prva utakmica u ABA ligi posle suspenzije koju je odradio. Ledej je igrao 26 minuta, a jedino Danilo Anđušić nije ulazio u igru,

Ostao je upečatljiv veliki aplauz koji je Željko Obradović dobio od publike kada se pojavio na parketu.

Hvala na toplom prijemu i aplauzima, sve je bilo superk korektno, kako stvari stoje verovatno ćemo se uskoro videti ponovo – dodao je trener crno-belih.

VESTI O PARTIZANU:

BONUS VIDEO:

3
0

2 Komentara

  1. Vukcevica i Koprivicu dati na pozajmicu sledecu sezonu, obnoviti odmah ugovore Exumu, Punteru, Nunnalliju, Lessortu,malom Yamu Madaru, Abramovicu, LeDay-u! Da bi klub iduce godine krenuo jos ubedljivije u EL i ostvario jos bolje rezultate trebamo jos jednog briljantnog 215+ cm centra pa koliko kosta da kosta,ali i jos jednog briljantnog beka sutera! Ostalo ce biti istorija koju Zoc ume da pravi!!
    A navijaci da nastave sa 20K+ svaki mec svog slavnog kluba. To je zakon grobarski najsvetiji!

    8
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter