1
Košarka

FOTO: Starsport

PANATINAIKOS UZIMA PARTIZANU IGRAČA: Grci ozbiljni u toj nameri! (FOTO)

Objavljeno: 12.04.23 u 09:40

Papapetru pred povratkom u ’OAKA Arenu’.

Košarkaši Partizana su ove sezone napravili odličan rezultat plasmanom u Top 8 fazu Evrolige. Ređaju i sjajne rezultate u Admiral Bet ABA ligi gde su na vodećoj  poziciji. Sasvim sigurno da će brojni igrači ‘crnobelih‘  buti na radaru bogatijih klubova. Pre svih Lesor, Ledej, Panter, Naneli. Svima uskoro ističu ugovori.

Među onima koji bi mogao da napusti tim Željka Obradovića je Janis Papapetru. On je letos  potpisao jednogodišnji ugovor.

FOTO: Starsport

Grčki Apex sports, navodi kako se grčki reprezentativac nije najbolje snašao u Beogradu, dok u Atini odlično poznaje okruženje.

-‘Zeleni’ žele da pojačaju bazu domaćih igrača i kao važan korak u tom pravcu vide povratak doskorašnjeg kapitena. U tekstu se navodi da su šanse da se Janis Papapetru vrati  u OAKA 75-80 0dsto. Konstatuje se da se grčki reprezentativac nije najbolje snašao u Beogradu, dok u Atini odlično poznaje okruženje. – navodi Apex sports.

Panatinaikos želi da zadrži Jorgosa Papajanisa, a na pragu je dogovora sa Kostasom Adetokumbom koji trenutno igra za Fenerbahče. Uz povratak Janisa Papaetrua, ta trojica bi trebalo da predstavljaju grčko jezgro.

 

1
2

1 Komentara

  1. Grci vracaju Papapetrua,Makabi Madara,Monako Lesora i Andjusica,Barsa Exuma,Real Vukcevica,Milano Pantera i Ledeja.Mi vracamo Zagorca,Dangubica,oba Jankovica….Sto je babi milo to joj se i snilo.Ja samo znam da je vecini igraca u evropi velika cast ako ih Zeljko pozove i da dolaze na telefonski poziv bez razmisljanja da budu prvaci evrope.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter