Rukometaši Voše poraženi od Vardara i u revanš meču, sledi EHF kup

Rukometaši Vojvodine izgubili su i u revanš utakmici četvrtfinala SEHA lige od Vardara sa 32:26 (11:15) čime su eliminisani iz daljeg takmičanja regionalne SEHA lige.
U prvom susretu u Severnoj Makedoniji bilo je 38:25 za bivšeg prvaka Evrope. Na oba meča Vojvodina je nastupila sa omladincima uz nekoliko seniora čime je promovisala budućnost svog kluba.
Sjajno prvo poluvreme Vošinih omladinaca protiv Vardara. Tim Dragana Kukića prvog Rojevićevog pomoćnika pokazao je zube bivšem dvostrukom evropskom prvaku. Vojvodina je povela sa 6:1, imala je i 8:3. Na terenu su bili mladići poput bekova Šijana i Kovaćevića, zatim krila Đorđa Draška koji je u drugom poluvremenu igrao beka, odnosno malo starijih Milića i Podunavca. Od iskusnijih seniora samo je Kurteš na poziciji pivota bio, odnosno golmanski par Lučin – Arsenić. 
Izvanredno prvo poluvreme završeno je sa 15:11 u korist mladog tima Vojvodine. Ipak u nastavku do izražaja je došlo znatno veće iskustvo Vardara, kao i smanjena rotacija našeg tima. 
 
Igrali su i Mladenko Draško na mestu pivotmena, Nenad Čavić na levom krilu, Bojan Mašić u bekovskoj liniji, a minute je dobio i mlađani golman Marko Draško.
 
Vojvodina se okreće EHF kupu, već u petak kreće se na put Švedske gde je u nedelju čeka utakmica protiv Alingsosa. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.