Crveni krst Zrenjanin učestvovao na takmičenju u pružanju prve pomoći u Sremskoj Kamenici

ZRENJANIN – Proteklog vikenda Crveni krst Zrenjanin je učestovao na Gradskom takmičenju ekipa u pružanju prve pomoći koje je održano u Sremskoj Kamenici, u Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“, a čiji je organizator Gradska organizacija Crvenog krsta Novog Sada.

Ekipa omladine Crvenog krsta Zrenjanin je revijalno učestvovala na ovom takmičenju.

Iz Crvenog krsta Zrenjanin kažu da je ovoj organizaciji od izuzetnog značaja je učešće ekipa prve pomoći na takmičenjima, a posebno razmena iskustava sa eminentnim takmičarskim ekipama Crvenog krsta Novog Sada i Crvenog krsta Subotica.

“ Domaćinima se zahvaljujemo na odlično organizovanom takmičenju, gostoprimstvu, a pobednicima čestitamo na uspehu. Posebnu zahvalnost upućujemo sekretaru Crvenog krsta Novog Sada, dr Draganu Laziću, saradnicima i volonterima GOCK Novog Sada na pozivu, kao i uvek odličnoj organizaciji i toplom gostoprimstvu.  Zahvaljujemo i gospodinu Mirku Jankeliću, direktoru Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ koji je gostima predstavio način funkcionisanja ove ustanove u čijem predivno uređenom ambijentu je organizovano takmičenje” – poručili su iz zrenjaninskog Crvenog krsta.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.