Batak: Novi Pazar neugodan rival, mislimo samo na pobedu

Trener Vojvodine Radoslav Batak smatra da njegovu ekipu očekuje zahtevna utakmica protiv Novog Pazara.
Fudbaleri Vojvodine u utorak dočekuju Novi Pazar u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva i pred plej-of.

"Novi Pazar je kvalitetna ekipa, koja je na korak iza nas i koja je vezala dve pobede. Međutim, nas pred našim navijačima interesuju samo tri boda i da se potom mirno pripremimo za plej-of. Novi Pazar je dobro selektirana i disciplinovana ekipa. Igraju direktan fudbal, imaju dobru tranziciju i veoma su opasni u toj poslednjoj trećini terena, gde ne komplikuju mnogo i svoje napade brzo završavaju udarcem ka golu. Međutim, mi pred našim navijačima, iako je radni dan, očekujemo podršku, jer nas očekuje zahtevna i važna utakmica", rekao je Batak.

On je potvrdio da zbog suspenzija igrački kadar nije potpun.
 
"Četiri žuta kartona imaju Zukić i Traore i na njih nećemo moći da računamo. Topić već duže vreme igra sa bolovima u kolenu, pa ćemo videti danas sa doktorima koliko je spreman. Vitas se vratio u tim i na njega možemo da računamo, Kabić takođe trenira, ali njemu je potrebno još nedelju do dve da se spremi za intenzitet utakmice. Svi ostali su spremni i motivisani i znaju šta nas sutra očekuje. Svaki igrač je bitan i mi tako vodimo tim od kako smo došli. Znali smo da će biti i povreda i suspenzija i da će svaki igrač biti bitan", rekao je Batak.
 
Vojvodina će na startu plej-ofa ponovo igrati protiv Novog Pazara, ali Batak ističe da ne razmišlja o toj utakmici, već samo o sutrašnjoj.
 
"O tome smo i razgovarali, svaka sledeća je najbitnija, iako nas i za nekoliko dana opet očekuje novi duel sa Novim Pazarom, samo je pitanje na čijem stadionu. Nama je najvažnije da smo spremni, a iza nas je zahtevan niz mečeva, od Niša, preko Voždovca, Čukaričkog, Partizana i sada u Bačkoj Topoli, gde smo i pokazali koliko smo napredovali. Tako nam je i sada sutrašnja utakmica najbitnija, a posle ćemo se spremamo na sledeću. Ne razmišljamo o tome da li ćemo putovati Novi Pazar na startu plej-ofa", istakao je Batak.
Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad) i 200 dinara (istok). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za istok prodavati na istočnoj tribini. Blagajne će biti otvorene na dan meča, sat vremena pre početka utakmice.
 
Ulaz na istok biće besplatan za sve koji dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).
 
Utakmica Vojvodina – Novi Pazar na programu je u utorak u 16 časova.
  • Moj

    11.04.2023 00:23
    Batače
    Gore tebi sada kliče.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.