Radnice fabrike Leoni za 8. mart dobile na poklon vaučere, pa im taj iznos odbijen od plate 1foto (BETAPHOTO/PREDSEDNIŠTVO SRBIJE/DIMITRIJE GOLL/MO)

Za 8. mart smo od kompanije dobili na poklon vaučer za kupovinu u Lili drogerijama, a taj iznos nam je posle – odbijen od plate, tvrde radnice kraljevačke fabrike koje su se obratile redakciji N1.

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo kompaniju Leoni na sve dostupne telefone i kontakt-mejl za novinare, ali – bezuspešno.

Ukupno 1.200 dinara vredan je vaučer koji su radnice kraljevačkog Leonija dobile na poklon od firme za 8. mart.

„Kada smo dobili obračun martovske plate, na platnom listiću je uredno stajalo: obustava od zarade u iznosu od 1.200 dinara na ime firme – Lilly drogeria“, kažu radnice, koje su zamolile da ne navodimo njihova imena.

Obračun plata za sve Leoni fabrike – koje rade u Kraljevu, Malošištu, Nišu i Prokuplju – prema tvrdnji naših sagovornica, radi se u Prokuplju, što je, kako navode – i razlog da na obračunskoj listi kraljevačke fabrike stoji ime drugog grada.

Pokušali smo potvrdu ove informacije da dobijemo i od kompanije Leoni, ali – bezuspešno.

Mejl upućen osobi zaduženoj za kontakt sa medijima – što stoji i na zvaničnom sajtu Leonija – nije isporučen, a u automatskom odgovoru navodi se da ne postoji osoba sa tim imenom na domenu Leoni.com.

Pozivanje broja fiksnog telefona navedenog na sajtu za kontakt sa medijima takođe je bilo uzaludno – tokom celog dana oglašavao se porukom: „Poštovani, pretplatnička linija je u kvaru – pokušajte kasnije“.

Na druge fiksne telefone navedene na sajtu – niko se nije javljao.

Ceo tekst pročitajte na portalu N1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari