Najnovije vesti
Zabava
Nakon priča da se Ivan Marinković vratio alkoholu oglasila se njegova devojka: evo da li ga je uhvatila kako krišom pije

Nakon priča da se IVAN MARINKOVIĆ VRATIO ALKOHOLU Oglasila se njegova verenica Jelena, evo da li ga je uhvatila kako krišom pije

Zorica Marković u razgovoru sa cimerkom Anom Ćurčić ispričala je da se Ivan Marinković navodno vratio starom poroku alkoholu, te da krišom pije.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
ivan marinkovic foto intervju_110914_RAS foto petar markovic 01 Foto: Petar Marković / RAS Srbija
ivan marinkovic foto intervju_110914_RAS foto petar markovic 01

Ovim povodom oglasila se njegova verenica Jelena Ilić koja je prokomentarisala Zoričine navode i otkrila da li je ona nekada videla svog dragog kako krijući konzumira alkohol.

Blic preporučuje
Ivan Marinkovic_260914_Ras foto Rajko Ristic20
Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija
Ivan Marinkovic_260914_Ras foto Rajko Ristic20

- Pogledala sam nešto iako ne mogu dugo da slušam priče iz klozeta. Šta da kažem,Zorka je vazda bila ikona stila, elegancije i dobrih manira. Nacionalno blago, naša velika zvezda. Pa u životu nisam čula da je neko rekao lepu reč o Zlorki. Ali ja je ne poznajem lično, a ona je rekla nešto o meni na početku, kao da se znamo... Jednostavno patološki laže. Bilo mi je čudno kada je Ivan bio okej sa njom na početku, lepo su se slagali, a Ivan je čovek koji namiriše zlo odmah - rekla je ona, pa dodala:

Ivan Marinković i Jelena Ilić
Foto: Goran Srdanov / Ringier
Ivan Marinković i Jelena Ilić

- Poštovao ju je kao stariju osobu, ali jednostavno nekoga ko je toliko vulgaran, bezobrazan ni ne možeš da poštuješ. Zvezde su na nebu, a umetnici su tamo gde im je mesto. I ona je na svome mestu, u klozetu. Kako da primetim da je pio alkoholno kada na žurci može da se kupi samo bezalkoholno pivo? Neka ne brinu dušebrižnici. Moj Ivan se ponaša sjajno, veran muškarac, inteligentan igrač, učesnik koji poštuje pravila. Bez greške! Najbolji je - poručila je Jelena za Pink.rs.