I policija se umešala! Traže se tapkaroši koji za kartu za Srpska open traže čak 19.000 maraka!

05.04.2023

16:22

0

Autor: 24sedam

Turnir će biti održan u Banjaluci od 16. do 23. aprila

I policija se umešala! Traže se tapkaroši koji za kartu za Srpska open traže čak 19.000 maraka!
Banja Luka - Copyright yutube /printskrin/Robert Dacešin

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske radi na identifikovanju i sankcionisanju lica koja se bave preprodajom ulaznica za teniski turnir Srpska open, koji će biti održan u Banjaluci od 16. do 23. aprila.

- Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju sve potrebne mere i radnje kako bi predstojeći teniski turnir Srpska open protekao u povoljnom bezbednosnom ambijentu, ali i kako bi sprečili zloupotrebu i preprodaju karata, odnosno ulaznica za ovaj turnir - saopšteno je na današnjem sastanku direktora policije Republike Srpske Siniše Kostreševića sa organizatorima ATP turnira Srpska open.

Na četvrtom radnom sastanku, na kome su prisustvovali i drugi rukovodioci operativnih i neoperativnih organizacionih jedinica u MUP-u Republike Srpske, definisane su naredne konkretne mere i radnje, a Kostrešević je naglasio da MUP Republike Srpske preduzima planske aktivnosti u pravcu identifikovanja lica koja se bave onlajn preprodajom ulaznica u cilju njihovog procesuiranja i sankcionisanja.

- Sve se radi u cilju definisanja neophodnih mera kako bi se ispoštovali svi bezbednosni aspekti i procedure koji predstavljaju standarde za ovu vrstu međunarodnog turnira - saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Banjalučke Nezavisne novine objavile su ranije danas da su cene karata sa ovaj turnir u preprodaji dostigle cenu od čak 19.000 KM.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike