Napoli dobio „šamar“ i opomenu pred mečeve u Ligi šampiona

Ovo ih neće udaljiti od titule, ali svaki poraz ostavlja gorak ukus u ustima

Fudbaleri Napolija su doživeli jednu od najvećih bruka u poslednje vreme, pošto je na njihovom stadionu „Dijego Armando Maradona„, Milan odneo i više nego ubedljivu pobedu. Rosoneri su slavili sa ogromnih 4:0.

Ovaj poraz neće mnogo uticati na šampionsku trku, jer je gotovo izvesno da će Napoli postati šampion, međutim, poraz kao i svaki drugi ostavlja gorak ukus u ustima, a pogotovo ukoliko se ostvari i ovakvom razlikom.

Međutim, ovaj poraz je u neku ruku i dobra stvar za Napoli, koji je dobio šamar realnosti pred dvomeč u Ligi šampiona koji je na programu 12. i 18. aprila, a u kom će igrati upravo protiv Rosonera.

Ono što je još bio problem za Napoli jeste i to da su igrali bez povređenog Viktora Osimena, najboljeg strelca tima, čime su šanse svakako bile značajno umanjenje. Milan je poveo već u 17. minutu preko Rafaela Leaa. Novi gol je stigao samo osam minuta kasnije, ovoga puta je strelac bio Brahim Dijaz.

Usledila je pauza, a drugo poluvreme je donelo još dva gola. Prvo je Rafael Leao postigao novi pogodak za 3:0, dok je konačnih 4:0 postavio Salemakers u 67. minutu

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.